Pagina's

zaterdag 11 mei 2013

MDF Fotolijst Liefs

Als je als DT lid het frame LIEFS krijgt toe gestuurd en je bent net 3 weken oma van een prachtige kleinzoon Bradley geheten, dan is het niet héél erg moeilijk om hier iets moois van te maken.



Ellen Brons heeft de randen van al het MDF in een licht grijze kleur geschilderd. Het frame heeft ze over getrokken op designpapier, maar zonder de letters. Toen alle letters op verschillende designpapiertjes van dezelfde lijn overgetrokken en uitgeknipt. Daarna alle papier op geplakt. Direct onder de letters een border uit deze papierlijn geplakt. Van chipboard een steun gemaakt omdat ze het frame neer wilde kunnen zetten. Daarna het frame aangekleed met allerlei soorten jongensspeelgoed.


Wat erg leuk combineerd met het MDF zijn de kleine MDF embelishments die je nu van verschillende firma's tegen komt. Denk aan Kaisercraft en Prima Marketing. Deze kun je natuurlijk naturel gebruiken, maar je kan ze natuurlijk ook schilderen of kleuren met je Copic markers of wat kleur accenten geven met Distress Inkt of Paint. De wat simpelere figuurtjes kan je zelfs overtrekken en uitknippen uit designpapier en beplakken.



Het frame LIEFS is verkrijgbaar bij Doe@ding in Spijkenisse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten