Pagina's

woensdag 30 oktober 2013

Magical Birthday

Vandaag wil Monique jullie een drieluik laten zien die ze gemaakt heeft. Natuurlijk heeft ze  weer een schattige stempel van Magnolia gebruikt. Ze komt, net als de schattige vlinders die je links en rechts ziet, uit de nieuwste collectie"Once Upon a Time" en ze heet Sweet Pea Tilda.





Op deze foto zie je de rechterzijde van de drieluik. De spellbinder die ze heeft gebruikt heet Gold Labels Four. De vlinders op het middenpaneel zijn ook van Spellbinders, ze heten Pappilion 2.


Monique heeft Tilda gekleurd met Distress Inkt en Distress Markers. De kleuren die ze heeft gebruikt zijn Bundled Sage, Iced Spruce, Weathered Wood, Walnut Stain, Black Soot, Peeled Paint, Shabby Shutters, Tattered Rose, Tea Dye en Aged Mahogany.


De supergave roosjes die je hier op de foto ziet heeft ze gemaakt met een gave mal van Noor Design. De schattige groene swirl en het hekje zijn ook van Noor!



Dit is de linkerkant van de drieluik. De prachtige embellischments zijn van Unique Hobbyproducts.



Het prachtige kant komt uit de winkel van Doe@ding, net als de bloementjes en de parels.


Op de tekstgedeeltes links en rechts heeft Monique met Frantage zitten rommelen. Wat is dat gaaf spul. Je gebruikt de embossing poeder als ondergrond en combineert dat met de verschillende soortjes die er zijn, even aan de onderkant verwarmen met een heattool en je maakt de leukste spullen.


Dit is weer een hele andere mooie weergave van het mf 3-luik dan een paar dagen geleden. Beide prachtig maar weer een heel andere stijl.

maandag 28 oktober 2013

Ophangbord 3delig - Mirte

Design tem member Jenine heeft voor jullie het Ophangbord 3delig gepimpt. Deze heeft ze als kraamcadeautje gemaakt voor het pasgeboren buurmeisje Mirte. Het gebruikte papier is van Kaisercraft - Bundle of Joy. Hierbij is ook een stickervel te koop uit dezelfde serie, die heeft ze ook gebruikt op dit project.

Hier het totaaloverzicht van het ophangbord:


Per "luik" zal ze een beknopte beschrijving geven van de materialen:


Door dit eerste luik heeft ze de vierkante Doily 6002/0147 van Noor! Design gebruikt. Daar overheen een tekst geplakt wat bij het scrappapier zit. Een flinke bloementoef erbij en wat stickers. Bovenaan nog 2 kleine labeltjes (6002-0180) die gemaakt zijn met een mal van Joy! Ook de kleine wasknijpertjes (6002/0204) zijn gemaakt met met een Joy! Crafts mal. Het roze strikje met de speentjes eraan is van Kimya.


Voor de 2de luik heeft ze de Perkamentrol (6002/0161) en de stempel Calendarium (6410/0011) van Noor! Design gebruikt om de geboortedatum aan te geven. Naast de Perkamentrol nog een bloementoef, achter de bloementoef zit de Vintage Border swirl (6002/0162) verwerkt.In de banner onder de kinderwagen (dit motief zit in het scrappapier), heeft ze de tekst It's a Girl gestempeld met een stempelset van Kaisercraft. (CS0867) De vlinder en het kinderkopje komen van het stickervel.


Op het laatste luikje heb is de naam van de kleine meid geplakt. Het gewicht en de lengte heeft ze op de Mini Filmstrip 658551 van Tim Holtz geplakt. De letters zijn gemaakt met de alfabetstans 1 van Noor! Design. (6002/0139). Aan de zijkanten nog een bloementoef. Onder de bloemen zit de randmal 6002/0149 verwerkt. De rand met voetjes is een border die op het stickervel zit. Onderlangs heeft ze nog een breed wit kantje geplakt.


Hoe gaaf is het om bij een geboorte dit kado te geven en zeker om te krijgen...Dit blijft altijd een mooie herinnering.

zaterdag 26 oktober 2013

MDF 3-Luik

Vandaag heeft DT Member Martine een 3luiks kaart gemaakt. Het zijn 3 losse delen van MDF die samen een "boekje" vormen. Maar als je hem zo neerzet  heb je gewoon een kleine collage.



Ze is begonnen met het bekleden van het MDF. Het papier is van My Minds Eye en daarna is ze begonnen met de aankleding. Als eerst een paar rijen gras (artikelnr:6002/0137), daarna heeft ze het bankje gestanst en erin gezet. Het stempeltje is van C.C.Design en de wolkjes zijn van een hout stempelsetje die heeft ze gewoon los geknipt. en ook zie je hier de vlinder (artikelnr:6003/0023).


Aan de linker en de rechterkant zie je de borduurmal (artikelnr:6002/1202) en de losse bloemen zijn gemaakt ook gemaakt met de borduurmal (artikelnr:6002/1201) de swirls die hier gebruikt heb zijn de swirl (artikelnr:6002/0162). en de tekst is gemaakt met de Nederlandse teksten stempel (artikelnr:6410/0010)
Verder heeft ze het geheel afgewerkt met lintjes en knoopjes en meeldraadjes.


Leuk om te zien hoe je een mooi tafereeltje krijgt op deze manier. Je kan zoveel met dit MDF 3-luik en dit is weer eens wat anders.

donderdag 24 oktober 2013

Snowflake ballet

Design team member Jenine laat jullie vandaag een MDF kerstbal van Let's Get Bizzee zien. Het papier wat ze voor deze kerstbal heeft gebruikt is van Joy! Crafts -  Kerst 6011/0017.

 


De stempel is een nieuwe van Little Darlings Rubber Stamps - Snowflake Ballet.. Achter het afdrukje heeft ze de Winter Wishes Ijskristallen border 6002/2021 gebruikt, op de border heeft ze nog weer 2 losse ijskrisallen geplakt. Rechts nog een Kerstklok label met wens erop. Verder wat jute touw, een kantje, plakparels en een metalen hoekje.

 

Het afdrukje is ingekleurd met de Faber Castell potloden. Op het "bont" heb heeft ze stickles gedaan.
De sneeuw is gemaakt met de 3D Schnee van Viva Decor.


Jenine heeft er weer een waar kunstwerkje van gemaakt, zo mooi...!

dinsdag 22 oktober 2013

MDF Hangslot

De nieuwe producten zijn al binnen bij onze Designers, ook onze DT Member Christa is aan de slag gegaan met onze nieuwe MDF Hangslot hart.


Ze heeft het design papier overgetrokken en op het hart geplakt, verder heel veel bloemen gebruikt . De vlinders zijn gemaakt van klei met de Silicone molds van Martha stuwart ,dat is heel leuk om te doen en simpel.

             
             
Het tekstje is van Noordesign. Verder een hoop glittertjes en stickles om het geheel compleet te maken.


Hoe mooi is dit nieuwe MDF hangslot in hartvorm wel niet...Wat vinden jullie er van ?

zondag 20 oktober 2013

MDF Ophangbord Quenn

Je koopt de MDF ophangbord in 3 delen, maar ze zijn ook erg leuk om gewoon "los" te gebruiken. En dat vond onze designer Martine ook. die heeft een naambordje gemaakt voor haar pasgeboren nichtje, altijd leuk om kado te geven en altijd een persoonlijk kado.



Het bord is eerst bekleed met designpapier en daarna opgepimpt met allerlei verschillende mallen van Noor! Design.  De tekst is gemaakt met de sillhoutte en bewerkt met crackle paint en de bloemen afgewerkt met meeldraden.


Het schattige stempeltje past wel leuk bij dit geboorten bordje.. en is van Magnolia.verder afgewerkt nog met echte "babydingen" zoals veiligheidsspeld'jes en speentjes



Hier zie je zoals het ophangbord verpakt zit, het verbaast ons elke keer weer hoe leuk Martine iets anders er mee bedenkt. Een ontzettend leuk kado om iemand mee te verrassen.

vrijdag 18 oktober 2013

Happy New Year

Ook Tiets is gaan werken met de mdf artikelen van Let's Get Bizzee en heeft 2 kerstklokken  gescrapt.
Het papier is van Noor! Design  Merry Christmas. Het vintage plaatje is in de ovaal stans die ook van Noor! Design  geplaatst.  Een rood lintje is door een kantje geregen en vast gezet aan de onderkant van beide klokken.


Bovenin bij elke klok 2 roest kleurige belletjes geknoopt. De tekst op de tag is wederom van Noor Design. Natuurlijk mag een bloementoef niet ontbreken op deze kreatie.  Als laatste een ijskristal van doobadoo op 1 van de klokken geplakt en bewerkt met stickles.


Dat is nog eens een leuk idee zoals Tiets de combinatie met 2 klokken gemaakt heeft, ziet er geweldig uit. Vinden jullie ook niet ?

woensdag 16 oktober 2013

Remember

Design Team Member Joyce  heeft het Let's Get Bizzee memo bord 461692002 gemaakt.


Ze heeft de randen en de letters memo bewerkt met disstres inkt walnut stain. Het vrolijke papier over het andere gedeelte geplakt met een kanten randje er langs. 



Het schoolbord folie 450.720.004 A4 heeft ze met een Go Kreate mal door de stansmachine gedaan. Dat werkt perfect en je plakt het makkelijk op het papier. Heb je het scheef geplakt, dat is geen probleem. Je haalt het er heel makkelijk weer af en plakt het opnieuw goed op je papier. Dan kan het verder versieren beginnen. Met een magnoliaatje en Noor! Design er bij , dat kan niet missen. Je ziet Flourish Swirl 6002/0163 en takjes links onderaan 6003/0029.


Je kan vele kanten op met het mdf memobord en cobinatie met ons schoolbordfolie helemaal ideaal.

maandag 14 oktober 2013

MDF Kastje

Vandaag laat Designteam member Ineke jullie een MDF kastje zien, die zij geverfd en beplakt heeft met mooi designpapier.


Zij heeft het kastje eerst wit geverfd en daarna beplakt met designpapier van Tilda in mooie roze tinten.


Verder heeft zij 2 swirls van Noor! Design/JoyCrafts gebruikt en natuurlijk de mooie bloemen van Noor! Design, die hangen onder in het kastje aan de achterkant.


Verder tule, lint, bedels, hartjes, metalen hoekjes, kant en bloemen.


Hier zie je hoe ze mooi binnen in de kastjes gewerkt heeft, mooi met alles rozen en bloemen.


Dan hier onder het complete kastje, helemaal mooi ingericht.



Wil je zelf zo'n leuk kastje maken kijk eens in de winkel, het is gewoon heel leuk om zo'n kastje te maken.


En het gaat heel handig in elkaar en het resultaat is schitterend....


zaterdag 12 oktober 2013

MDF Tag met schoolbordfolie

Design team member Jenine is aan de slag gegaan met de labels van Let's Get Bizzee. Ze heeft er hier 1 van gebruikt en  heeft ze in combinatie met ons schoolbordfolie gedaan. De MDF label zitten per 3 stuks verpakt, maar je kan ook prima 1 label gebruiken als hanger. Als eerste heeft ze de basis voorzien van scrappapier van Prima Marketing - Engraver.


Daarna heeft ze het schoolbordfolie van Let's Get Bizzee op kraft papier geplakt voor de stevigheid, en daarna dit uitgestansd met een Nestabilitie. Dit in het midden van het label geplakt, zodat je er nog leuke dingen op kan schrijven. 



Langs de rand nog een vlaggenlijn 6003/0028 met daarop de tekst "Memo".
Rechts nog wat metalen embellishments van Chronology. Een paar roosjes, jute touw en een knijpertje op de label verwerkt. Bovenaan heeft ze 2 kleine bindringen van Joy! Crafts gehangen en daar door middel van kantjes van Eline's Huis een hanger van gemaakt aan een stukje hout.



Hier zie je zoals ze verpakt zijn. Ontzettend leuk toch en zeker in combinatie met het schoolbordfolie. Dit heeft veel leuke mogelijkheden.